Thuisin.nl heeft het voor jou!

Heb je al wel eens op de website van Thuisin.nl gekeken? Op deze website vind je een ruim assortiment met diverse spullen voor in huis. Prachtige raamdecoratie of wellicht een geheel nieuwe vloer laten plaatsen? Dit bedrijf is je maar al te graag van dienst! Hier kan ik je alles over vertellen aangezien ik er recent klant ben geworden.

Wij waren namelijk druk opzoek naar een nieuwe vloer. Onze huidige vloer was wel toe aan vervanging. Alleen konden wij onze schitterende vloer in de stad maar niet vinden. Zodoende hebben wij ervoor gekozen om onze zoektocht op het internet voort te zetten. Tijdens onze zoektocht op het internet waren wij er nog niet helemaal uit. Pas nadat wij terecht kwamen op de website van Thuisin.nl wel!

Bij Thuisin.nl word je gelijk geholpen

Toen wij in het assortiment keken was ik verbaasd met de hoeveelheid keuze die zij wel niet hebben. Bovendien  vond ik dat de kosten erg aan de lage kant zijn! Hierdoor hebben wij ervoor gekozen om in contact te komen met dit bedrijf. Tijdens ons telefonisch gesprek merkte ik meteen dat de enthousiasme voelbaar is. Zij wilde maar al te graag bij ons thuis komen om de offerte op de juiste manier op te meten. Dit hebben wij natuurlijk toegestaan en nog geen dag later stonden zij al bij ons voor de deur. De maten werden opgenomen en vervolgens gingen zij weer weg om de offerte en de definitieve prijs op te meten. Ik kan je in ieder geval garanderen dat onze vloer door dit bedrijf gelegd gaat worden!