Smakelijke Pizza bezorgen

Prosciutto_e_Funghi_Pizza-1197In mijn omgeving doen meerdere bedrijven Pizza bezorgen. Een van die bedrijven is New York Pizza. Ik ben daar echt een vaste klant. Om de week bestel ik daar wel een pizza, omdat ze zo lekker zijn. Je hebt veel keuze uit verschillende soorten pizza’s. Ook kan je een keuze maken uit wat voor soort bodem je wilt. Als je dat hebt gekozen kan je nog een formaat kiezen. Het korstje smeren ze altijd in met knoflookolie met lekkere kruiden erop. Normaal is het korstje niet te eten, maar bij New York Pizza zijn ze hartstikke lekker.

Een fantastische aanbieding.Pizza_Margherita-1174

Gister heb ik New York Pizza een Pizza laten bezorgen. Op hun eigen website¬†bestel ik altijd. Het is daar zeer gemakkelijk betalen en alles staat goed omschreven. Toen ik wilde bestellen kwam ik erachter dat ze een leuke aanbieding hebben lopen. Als je een pizza besteld krijg je de tweede gratis. Ik heb er toen gelijk een extra bij gekregen. Het is altijd moeilijk om een keuze te maken, maar nu ik er twee kon kiezen was het zeer gemakkelijk. De pizza’s waren echt heerlijk en zeer snel bezorgd! Ik ga zeker vaker bestellen bij jullie, want ze zijn echt verslavend. Heel erg bedankt!

Caprese_Pizza-1338