bloemen bezorgen

Schitterende bloemen laten bezorgen

Ik wil graag prachtige bloemen bezorgen bij ons thuis. Alleen mag ik er op dat moment nog niet bij zijn. Ik zal in het kort uitleggen wat hiervan de reden is dat ik dit wil gaan doen.

bloemen bezorgen

Mijn geweldige partner

Over een kleine week ben ik alweer tien jaar samen met mijn vriendin. Wij genieten nu na al die jaren nog steeds onwijs veel van elkaar. Hoe leuk zou het zijn als ik haar een boeket rozen geef met het bericht dat ik buiten te vinden ben. Dan moet zij naar buiten lopen en ziet mij geknield op de grond, uiteraard strak in pak met een prachtige ring.

Dromen worden realiteit!

Ik wil namelijk niets liever dan trouwen met mijn fantastische vriendin. Hier droom ik al een lange tijd over en nu is het zover om het waar te gaan maken. Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken naar een bedrijf waar ik prachtige bloemen kan bestellen. Deze worden door hen bezorgd en dan ziet mijn vriendin meteen het kaartje. Althans, ik hoop dat zij het kaartje zult zien!

bloemen bezorgen

Klaar, stralen en genieten!

Zodoende ben ik gaan bestellen en ik kreeg het bericht in mijn mail met de tijdstip wanneer zij aan de deur zullen staan. Mijn vriendin had het nog niet in de gaten dat ik allang thuis was. Hierdoor heb ik mij al ruim van tevoren kunnen omkleden. Enfin, het moment dat de deurbel ging kon ik mijn zenuwen niet meer onder bedwang houden. Gelukkig reageerde ze volmondig ja op mijn vraag of dat zij met mij wilde trouwen!