Krap bij kas? Ga naar Tweedehands leasen.

Het leven is te mooi om zomaar voorbij te laten gaan. Ik geniet dan ook werkelijk van alles om me heen. Maar soms heb je van die dagen dat werkelijk ook alles lijkt te mislukken of erger nog kapot gaat. Zo had ik afgelopen maandag mijn wasmachine aangezet met wat kussens erin, niet bijzonders doe ik wel vaker. Totdat er een nare brandlucht naar beneden kwam. Ik als een gek naar boven gegaan, zie ik vonken onderuit de machine komen. Snel uit gezet voordat het helemaal mis gaat. Bleek nu dat een kussen was geknapt en al het schuim door  de hele trommel was gegaan, en erger nog op de een of andere manier in de motor terecht was gekomen. Was ik niet thuis geweest had de hele boel in brand kunnen vliegen. Maar dat was nog niet het ergste, een wasmachine is tegenwoordig niet zo duur, dus een nieuwe was zo gekocht. Nee ik ging gisteren boodschappen halen, had er de hele week nog geen tijd voor gehad, dus had veel nodig. pff was druk in de winkel, niet echt goed voor mijn humeur. Kom ik op de parkeerplaats aan zie ik dat mijn auto flink in de prak is gereden, natuurlijk nergens een briefje te vinden met een dader. Ja daar sta je dan. Erger nog, we hebben geen geld voor een nieuwe auto. Gelukkig kregen we de tip om bij Tweedehands leasen eens te gaan kijken. logo2

We zijn zo blij met onze auto.

Wat een opluchting dat je voor weinig geld een leuke auto kan leasen bij Tweedehands leasen. Zal ook iedereen aanraden als je een andere auto nodig hebt om eerst hier te gaan kijken. Echt een geweldige oplossing! btn_nieuwsbrief2 - kopie - kopie