Kosten uitbouw woning

Mijn broer heeft zojuist een uitbouw laten maken door Verbouwaanvraag.nl. Het is erg netjes afgehandeld de kosten uitbouw woning waren ook niet overdreven duur.  Het team was erg aardig en we konden er goed mee opschieten. Ook dachten ze goed mee en hebben de klus echt top afgehandeld.

logo-1-300x65

Een aantal weekjes van te voren kwam een van hun aannemers langs om een kijkje te nemen om zo een inschatting te maken van de kosten uitbouw woning. En om een idee te krijgen van hoe ze de klus gaan opknappen.

Een aantal weken na dat de aannemer langs was geweest zijn ze begonnen met bouwen. Tijdens het bouwen heb ik zelf hier en daar ook nog een handje mee geholpen en dit was erg gewaardeerd. Het team dat de uitbouw heeft gemaakt was erg eerlijk en transparant. Ze gaven je echt een band van vertrouwen. Ze dachten goed met je mee als er een tegenslag was. Bij mijn broers huis zat bijv. de regenafvoer in de weg. Maar het team heeft dit erg goed opgelost en we zijn zeer tevreden.

De aanbouw zelf was niet super groot en was ook relatief snel gebouwd. Het is met perfectie afgehandeld en het is zeker een aanwinst aan het huis van mijn broer.

Als wil zelf ook nog een keer uitbouw hebben aan de voorkant van mijn huis. Na mijn goede ervaring met Verbouwaanvraag.nl laat hun zeker ook de uitbouw bij mijn huis maken. Als ik kijk naar hoe goed het is gebeurt bij mijn broer ben ik er van zelf verzekerd dat het dan bij mij ook helemaal goed moet komen.