maxilia-logo

Ik laat mijn mutsen bedrukken bij Maxilia

Maxilia is het beste bedrijf waar ik ooit mijn spullen heb laten bedrukken. Zelf heb ik namelijk een autowasstraat waar mijn medewerkers bedrukte kleding dragen. De bedrukte kledingstukken heb ik laten maken bij deze website. Ze zijn veruit de beste en weten telkens weer de beste kwaliteit te leveren.

Opdracht

De winter brak aan, en werd het dus tijd voor mutsen en sjaals. Mijn medewerkers werken ook buiten, om mensen te helpen met de schoonmaak van de auto’s. muts bedrukkenDit kunnen de klanten altijd waarderen, en willen dan ook graag dat een van de medewerkers komt helpen. Het is natuurlijk professioneler als mijn medewerkers het logo van het bedrijf op de kleding dragen. Zo kunnen de klanten zien dat ze van de autowasstraat zijn, en vallen ze dus altijd op. De bedrukking moet wel van een hoogwaardige kwaliteit zijn, tegen een redelijke prijs. Bij Maxilia krijgen ze het dan ook altijd voor elkaar om voor een scherpe prijs hoogwaardige producten te leveren. Ze zijn veruit de beste in wat ze doen, en weten telkens weer het beste resultaat te leveren.

Contactkatoenen-tassen-bedrukken-goedkoop

Toch had ik nog wat vragen over de opdracht, voordat ik hem indiende. Daarom besloot ik om een van de medewerkers van het bedrijf te bellen. Ik werd vriendelijk te woord gestaan, en voor ik het wist waren al mijn vragen beantwoord. Super bedrijf! Ik ga zeker de samenwerking in de toekomst voortzetten. Ook raad ik ze aan bij vrienden en familie.