Ik heb een Thuja occidentalis besteld

Voor mijn tuin ben ik opzoek gegaan naar een Thuja occidentalis. Dit is een conifeer soort die zeer sterk is en in de winter ook groen blijft. In de plaats van een schutting wilde wij deze conifeer graag planten. Omdat je bij Jack van Hassel boomkwekerij de Thuja occidentalis in verschillende soorten en lengtes kan bestellen, heb ik dat dan ook gedaan. Zo ging ik voor de Atrovirens van 170 cm hoog. Zo was het meteen hoog genoeg als schutting en kon die toch nog hoger groeien. Ik bestelde het via de website van dit bedrijf. De prijs die ik moest betalen voor de Thuja occidentalis viel mij echte mee en daar hoefde ik de deur niet voor uit. Alles werd na twee dagen netjes thuis afgeleverd. Nu kon ik, met de buren, de Thuja occidentalis planten. Zij staan er prachtig bij en het heeft de tijd om rustig dicht te groeien. 

Logo-nagemaakt-geel

Mooie groene coniferen

Het wordt nu wat kouder en de coniferen die wij geplant hebben zijn nog steeds prachtig groen en dat blijft ook zo. De Thuja occidentalis groeit mooi dicht en als die te hoog wordt, kan ik hem zelf makkelijk snoeien. Om de tuin af te maken heb ik nog wat coniferen besteld bij dit bedrijf. Ik heb gekozen voor een conifeer op stam en een conifeer in spiraalvorm, ook deze zijn bij Jack van Hassel boomkwekerij niet duur en leveren deze ook bij mij thuis af. Neem zelf eens een kijkje op de website van dit bedrijf om te zien wat ik bedoel.

Spiraal-Stardust-100