bier

Hebben jullie Horecabier.nl al eens gezien?

bier Leuk concept gevonden

Kennen jullie Horecabier.nl al? Het is een super leuk concept dat ik een tijd geleden eens ben tegen gekomen. De eerste keer dat ik Horecabier.nl zag, dacht ik niet dat dit iets voor mij was. Het leek mij namelijk dat dit specifiek voor de horeca bedoeld was, en daar heb ik dus niets meer! Maar het bleek juist zo te zijn, dat het bier is dat net zo goed is als in de horeca, maar voor een mooie consumentenprijs. Je kent het vast wel, als je op een terrasje zit dat je vier en soms wel vijf euro betaalt voor een biertje. Dat zelfde bier krijg je in de supermarkt voor minder dan de helft van de prijs. Veel speciaalbieren bijvoorbeeld, worden niet in elke supermarkt verkocht. Nu kan ik wel zeggen dat ik wel houd van een lekker biertje op zijn tijd. Helemaal tijdens feestjes is bier een ideaal drankje. Dankzij Horecabier.nl kon ik het lekkerste bier bestellen, voor een prachtige prijs! Zo heb ik voor een groot feest ook fusten besteld bij Horecabier. Wij gingen namelijk met een aantal vrienden samen vieren dat wij geslaagd waren. Omdat wij allemaal onze eigen vriendengroepen hebben, kwamen er super veel mensen. Om voor iedereen genoeg bier te kopen, moet je erg veel kratten inslaan. Dat wilden wij niet, dus fusten waren het beste idee. Sowieso was online bestellen erg handig, op die manier hoefden wij niet zelf met al het bier te slepen! Het werd thuis afgeleverd en dat was een last van onze schouders. Het feest kon al gauw beginnen!

bier

Makkelijk bestellen

Wil jij ook makkelijk bier bestellen? Dan raad ik jou ook Horecabier aan. Zij hanteren geen minimaal bestel bedrag, dus jij kunt voor grote en kleine partijen bier bestellen. Kies bijvoorbeeld voor bier ‘zilver’. Dat is bier met 4,8% alcohol en dat koop je al voor 1,15 per liter. 50 liter bier is daarom maar 57,50 euro! Dat is echt een voordelige prijs, zeker voor iets dat ook nog thuis wordt afgeleverd. Horecabier heeft fusten en vaten en dat is ook handig voor als je wel horeca bent. Als jij een restaurant hebt dat een evenement organiseert, of misschien als je ondernemer bent die een evenement houdt op een feestdag zoals Koningsdag. Dan is dit bier de beste optie waarvoor jij kunt kiezen. Ik kan zeggen dat het een heerlijke herkenbare Nederlandse smaak heeft, daar hebben wij echt van genoten!

Als jij niet zo’n bierliefhebber bent, wat drink jij dan wel graag? Ik ben erg benieuwd of jullie nog meer van dit soort concepten kennen, maar dan voor andere dranken! Natuurlijk koop je tijdens een feest niet alleen bier, maar bijvoorbeeld ook wijn en frisdrank. Kennen jullie nog meer van dit soort bedrijven? Ik hoor het graag, want ik leer graag dit soort handige feiten kennen. Voor ons was die horeca bier echt een goede uitkomst. Ons feest was geslaagd, iedereen heeft van het bier genoten omdat het op tijd binnen was. Wij kregen veel complimenten en willen nu niets anders meer!