Fotobehang strand

Fotobehang strand dat kan je hier kopen

Ben jij op zoek naar een fotobehang strand, dan ben je hier aan het juiste adres. Fotobehang strandVia FotoMuur.com heb je de keuze uit miljoenen voorbeelden waar je een keuze uit kan maken. Zodra je een bestelling doet, wordt het op bijzonder mooi en stevig A dubbellaags vliesbehang gedrukt.

Je hoeft niet persé een afbeelding uit deze collectie te zoeken. Je kan namelijk ook zelf een mooie foto gemaakt hebben en hier een behang van laten maken. Echter moet de kwaliteit hier van bijzonder goed zijn. Ook moet de eigengemaakte foto minstens 700 pixels per meter bevatten. Dus als je een muur van 8 X 4 meter heeft, moet de foto 4900 x 2800 pixels bevatten. 

Fotobehang strand heeft onze slaapkamer doen veranderen

Fotobehang strandVaak als je een kamer gaat opknappen, dan ga je de kozijnen verven en geeft de muur een ander behangetje. De kozijnen hebben wij inmiddels al een ander kleur gegeven. Echter over de aankleding van de muur daar waren wij het nog niet over eens. Want mijn man wilde hier een gewoon behang op plakken, mijn idee was om er een fotobehang van een strand op te plakken. Toen ik de voorbeelden liet zien, via de website zag je mijn man gaan twijfelen. Ook hij vond dit een geweldige manier van een muur gaan bekleden.

Inmiddels zijn wij het eens geworden en hebben een bestelling via FotoMuur.com gedaan. Het is wel een afbeelding van een strand geworden, want daar houden wij beiden van. Wij hebben wij drie keer de maat opgenomen, want hierin wilden wij geen fouten gaan maken. 

Uiteindelijk heeft onze slaapkamer een metamorfose ondergaan. Van een kille kamer is het nu een oase van rust geworden. De mooie afbeelding op de muur heeft ervoor gezorgd dat wij nu met plezier naar bed gaan. Eindelijk hebben wij ook een zeer mooie slaapkamer gekregen.