Een tip: flyboarden als uitje!

Hoe kan flyboarden nou weer een uitje zijn? Dat ga ik u vertellen! Een aantal jaren geleden wisten we met het bedrijf niet wat voor bedrijfsuitje we moesten doen en kwamen we uiteindelijk uit bij flyboarden. Dit is een soort bord waarmee u kan zweven boven het water. Omdat er een grote straal met water uit het bord komt, geeft dit de mogelijkheid om boven het water te zweven. Dit is een leuke ervaring voor als u dit nog nooit heeft gedaan. Verder is het een uitdaging omdat u kan omvallen als u uw evenwicht niet kan houden. Het personeel van Jet-Fun die deze dienst aanbiedt zal u goed informeren en ervoor zorgen dat er niks fout kan gaan. Daar komt bij dat zij deze sterke straal die uit uw bord komt, zelf onder controle houden en zo nodig regelen dat de kracht minder word zodat er geen ongelukken kunnen gebeuren. Goed geregeld dus. Verder word er ook gezorgd voor beschermende kleding bij het bedrijf, dit kunt u hier lenen.

Ons bedrijfsuitje was een groot succes!

Omdat het ons de eerste keer goed is bevallen, zijn we daarna nog een aantal keer geweest. Ook dit zijn weer grote successen op zich geworden. Daar komt bij dat niemand het eng vond en iedereen ook leuk mee deed door de goede instructies van het personeel!

Een aanrader!

Bent u ook op zoek naar een leuk bedrijfsuitje of wil u gewoon een keer een dagje weg? Dan heeft dit artikel u zeker geholpen met een keus maken waar u de volgende keer naartoe gaat, flyboarden!