De voordelen van een Magento 2 webshop

11Ik ga het vandaag met jullie hebben over De voordelen van een Magento 2 webshop. als je niet weet wat magento is lees dan eerst deze alinea door hier zal ik meer duidelijkheid geven. Magento is een website die een programma heeft waardoor je thuis van a tot z je eigen website kan opbouwen. Je maakt ten eerste een account aan en met dit account kun je inloggen op de website van magento. Eenmaal ingelogd kan je kiezen om een domein naam te kopen. Een domein naam is in principe je website naam. Je kan ook zelf een domein naam bedenken als je er al een in je hoofd had dan kan je die gebruiken mocht die nog vrij zijn.111

Wat kan je dan doen

Als je een account hebt en een domein naam dan kan je inloggen achter de schermen. Dit is de locatie waar jij je website kunt opbouwen en aanpassen. Hier vindt je gemakkelijk de pagina’s wat betreft de opbouw van je website. Magento heeft het lekker makkelijk gemaakt zodat iedereen dit zou kunnen. Ook kun je hier bijvoorbeeld producten met foto’s toevoegen mocht je bijvoorbeeld een webshop willen maken.

Een goede service van magento

Als jij ergens niet uit komt dan kan je via de website chatten. Je kan bellen en mailen. De mensen van dit bedrijf staan altijd voor je open. Ik hoop dat jullie iets hebben aan dit artikel over De voordelen van een Magento 2 webshop!